Nieuwe Zuidwest Hoek competitie van start in oktober 2014

Badmintonclub Oer ‘t Net uit Balk kwam afgelopen voorjaar met het idee om een Zuidwesthoek competitie op te starten.

Na bij de omliggende verenigingen in de Zuidwesthoek te hebben geïnformeerd bleek het enthousiasme overweldigend te zijn. Naast de Plúmkejeiers uit Sint Nicolaasga en Oer It Net uit Balk nemen de volgende verenigingen deel aan deze competitie: badmintonvereniging Stavoren, badmintonvereniging Joure, B.C.Workum, en Flash 84 uit IJlst.

De competitie start op maandagavond 20 oktober in Stavoren. De meeste verenigingen spelen hun thuiswedstrijden op donderdagavond, Sint Nicolaasga en Stavoren op maandagavond. Lijkt het je leuk kom gerust eens kijken en maak kennis met deze uitermate leuke en gezellige sport.   

Met deze competitie willen wij de mensen weer enthousiast maken voor de badmintonsport en de badmintonsport in de Zuidwesthoek op de kaart zetten. In de schaduw van het voetbal en volleybal kan de badmintonsport best wel wat aandacht, cq leden gebruiken.

Mocht je interesse hebben en lijkt het je wat om recreatief of in competitieverband kennis te maken met de badmintonsport bij één van bovenstaande verenigingen bij jouw in de buurt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op: Peter Brinksma (tel: 0514-566142), Annie Jelsma (tel: 432483), Sietske Potijk (voor de woensdagochtend, tel: 431624), Frits Romijn (tel: 432280), Anke Boorsma (tel: 432642)