Uitslag Toernooi 2012

Winnaars Toernooi 2012

Op zaterdag 14 april heeft badmintonvereniging “De Plûmkejeiers” in de Doniahal het seizoen met een toernooi afgesloten.

In tegenstelling tot voorgaande jaren was nu met succes gekozen voor de zaterdagmiddag/avond.

Maar liefst 36 deelnemers inclusief 10 introducés, in leeftijd variërend van 15 tot 70+,  hebben hun krachten gemeten onder de ogen van het aanwezige publiek.

De indeling van de partijen was door een slim computerprogramma (ontworpen door Romke) op individuele sterkte samengesteld.

Na vele spannende partijen werd na 9 ronden en 54 partijen de stand opgemaakt voor de finalepartij. De finale werd gespeeld door Rudie Jonkman (introducé) samen met Hennie Koopmans tegen Glenn Stoker samen met Dora Wijnja.

De finale ging tot driekwart van de partij redelijk gelijk op, maar werd in de slotfase van de 12 minuten speeltijd door Glenn (ook in 2011 winnaar) en Dora beslist in 37-29.

Na afloop zijn in de gezellige kantine van de Doniahal onder genot van een voortreffelijk hapje en drankje de fraaie prijzen (beautysets)  uitgereikt aan Glenn & Dora (1e Prijs) en Rudie & Hennie (2e Prijs).

Tot eind april wordt er maandagavond en woensdagmorgen nog gespeeld waarna de zomervakantie volgt.
In de eerste week na de Sint Nykster Merke starten de Plûmkejeiers weer !!!

Bekijk hier de foto's van het toernooi.

Klik op de afbeelding om de uitslag in een PDF bestand te bekijken.

Uitslag Toernooi 2012