Uitslag Toernooi 2023

Gistermiddag en avond organiseerde badmintonvereniging de Plûmkejeiers een gezellig toernooi met introducees in de Doniahal te St.Nyk. Het was een dag vol sportiviteit en gezelligheid waarbij 24 deelnemers met elkaar streden om mooie prijzen.
Om 16.00 uur werd gestart met welkomstwoord en een gezamenlijke warming-up, gevolgd door een korte uitleg.

De sfeer was fantastisch en iedereen was fanatiek. De wedstrijden werden zo ingedeeld dat er gelijkwaardige partijen ontstonden.

Rond 18.00 uur stond er heerlijke soep en broodjes klaar voor de deelnemers waarna nog een aantal wedstrijden moesten worden gespeeld.
Uiteindelijk stonden er vier spelers in de finale, twee mannen en twee vrouwen. De finalewedstrijd was bloedstollend en het niveau lag hoog. Het publiek werd getrakteerd op mooie rally's en knappe reddingen. Uiteindelijk waren er twee winnaars: één bij de mannen en één bij de vrouwen.
De prijsuitreiking was een feestelijke afsluiting van de dag. De winnaars werden in het zonnetje gezet en ontvingen mooie prijzen. Maar ook de verliezers uit de finale gingen niet met lege handen naar huis.
Na afloop werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Dit vond plaats in de kantine.

Het was een geslaagde dag waarbij iedereen met een tevreden gevoel naar huis ging. De Plûmkejeiers kijken terug op een geslaagd toernooi en bedanken alle deelnemers voor hun sportieve inzet en gezelligheid.
Het badmintontoernooi met introducees was niet alleen leuk voor de deelnemers, maar ook voor de badmintonvereniging zelf. Het is een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen en de sport te promoten. Volgend jaar komt er zeker weer een editie! Bekijk hier de foto's die gemaakt zijn tijdens het toernooi.

Denk ja na het lezen van dit artikel, dat badmintonnen lijkt mij ook wel leuk? Kom dan gerust langs op de maandagavond vanaf 20.00 uur. Je speelt dan gratis mee tot het einde van dit seizoen. We spelen dit seizoen nog tot eind mei.

De prijzen werden als volgt verdeeld;

2e prijs dames: Yvonne Brinksma
2e prijs heren: Pieter Kraak

1e prijs dames: Lieneke van Kampen
1e prijs heren: Pieter Mandemaker

Bekijk hier de volledige uitslag, klik op de afbeelding om de volledige uitslag te bekijken in een PDF bestand.

Uitslag 2023